Lõpp põrandaelule, peaaegu

Lõpp põrandaelule, peaaegu

Eile hommikul saabus meile IKEAst tellitud mööbel. Nagu juba öeldud, siis tellisime kaks tooli, kohvilaua ja diivani. Elu on kohe hoopis parem. Kui sa oled mitu nädalat ilma ühegi toolita elanud, siis hakkad hindama neid lihtsaid asju nagu laua taga istumine ja söömine. Mööbel ise saabus kella 10 ajal ja kuna Madis pidi tööle minema, siis jäin mina seda kokku panema. Kohvilauaga oli lugu lihtne, lihtsalt vaja jalad alla susata. Toolidega ka midagi rasket ei olnud. Aga seda ma ette ei oleks osanud näha, et üks diivan võib nii paljudest juppidest koosneda. Loomulikult ei ole ma arvanud, et nad kuskilt liinilt ühes tükis tulevad, aga ma ei ole ka kunagi näinud, kuidas keegi elutoapõrandal diivanit kokku pusletaks. Tavaliselt tuuakse ikka kilesse mässituna ühes või paaris tükis. Siiski lõbustas see mind päris palju ja märkamatult olin pool päeva suurt lego kokku pannud. Diivan ise sai kena ja mugav, toas on hoopis teine tunne. Täna õhtul jagame oma mööblirõõmu ka naabritega, kes samamoodi enda oma ootavad ja veel kummimadratsil elavad. Nad tulevad meile lauamängule ja seekord on meil päriselt laud ka.

Samas juhtus toolidega nii, et nad unustasid meile ühe katte kaasa panna ning see teine, mis oli kaasas, on minu mäletamist mööda vales toonis. Läheme laupäeval kohapeale uurima, mis sellest saab. Kvaliteet on mööblil minu meelest täitsa hea, tasub sealt asju muretseda küll. Pluss mulle meeldib, et väga lihtsalt saab ise mööblit ümber moduleerida (näiteks vahetada käetugede asukohti või nurgadiivani nurga asukohta).

Varsti saame kodu hubasemaks ka, mõne maali ja taime ning vaibaga :). Loodetavasti saame peagi ka voodi ja kummuti.

Nii et vaikselt edeneb siin. Veider, et panime nii palju auru oma Tartu kodusse ja nüüd alustame uuesti kodutunde üles ehitamist. See on selline kibe-magus tunne. Aga nii nagu muutub korter paremaks, kasvab ka hea tunne enda sees.

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga