Korterist.

Korterist.

Nagu enne öeldud, siis pidime korteri osas vastust kuulma eilseks. Eile paraku selgus, et vastusega läheb aega täna kella 12ni. Vaatasin siis igaks juhuks “Parariust” (siinne kinnisvaraleht) ning nägin ka antud korteri kuulutust. Nad olid selle peale meie vaatamist ka lehele üles pannud (meie läksime vaatama ilma piltideta). Seega eeldasin, et ju me siis ei saanud seda korterit. Madisele kuulutuse linki saates ta hoopis helistas mulle ja seletas väga pettunud häälega, kuidas Yorgos talle enne koosolekut oli helistanud ja öelnud, et me siiski saime selle korteri! (Ei saanud kiusatusele vastu panna, vabandust :D).

Kolime siis 31.juuli, kahjuks üürilt alla ei saanud, aga see ei olnud ka ülisuur summa. Korter on igati seda väärt. Järgmine nädal tuleb piin, ma ei jõua ära oodata, millal me juba ajutisest majutusest välja saame kolida. 🙂 Aga hetkel ajame paberiasju ja katsume lepingud ära teha, eks siis vaatab edasi.

Ning kuna korter on möbleerimata, siis elagu IKEA! 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga